LED-VERLICHTING

Goedkoopste oplossing voor een lagere energierekening en een beter milieu!.

Besparen door led-verlichting:


Wist u dat verlichting al snel meer dan 20% van uw energiekosten bepaalt? Voor bedrijven ligt dit zelfs tussen de 30% en 60%. Gelukkig is er led verlichting op de markt gekomen waar u op termijn veel mee zult kunnen besparen, zowel door het lage verbruik als door de lange levensduur.

 

Door huizen en bedrijven efficiënt te verlichten, kunt u energie besparen. Daarom is het de moeite om de huidige gloei- en halogeenlampen te vervangen door led lampen, zelfs als de lampen nog goed werken. Hoewel de aankoopprijs voorlopig nog iets hoger ligt dan bij andere lichtbronnen, zult u door het lage verbruik en de lange levensduur uw energieverbruik snel terugverdienen. Aangezien led lampen veel minder stroom gebruiken zal de energiefactuur effectief verlagen.

 

Daarnaast gaat led verlichting niet snel stuk omdat het schok- en trilbestendig is. Andere voordelen zijn dat de sterkte van de led verlichting niet afneemt door het veelvoudig in- en uitschakelen van de lampen. Bovendien is led verlichting niet onderworpen aan problemen door hitte of koude. En wanneer u een led lamp aandoet, zult u direct van het licht kunnen genieten. Ook zal er geen energie verloren gaan aan warmte, want led lampen geven geen extra warmte af. Dit zorgt er ook voor dat het risico op brandgevaar verlaagd wordt. Kort samengevat zijn de grootste voordelen van led verlichting het zeer laag energieverbruik en de lange levensduur van de led lampen waardoor u flink zult besparen op uw energierekening.


Het is dus zeker de moeite om te overwegen om uw bedrijf, zaak, of kantoor te relighten met led verlichting. Met de combinatie van led strips, led spots, en eventueel ook led panelen kunt u de verlichting volledig inrichten naar uw stijl of de keuzes van uw klanten.


Wilt u concreet weten hoeveel u zult kunnen besparen door over te schakelen naar led verlichting? Met onze LED-calculator kunt u dit snel en gemakkelijk berekenen. U zult zien dat de besparing immens is. Denk daarnaast aan het feit dat led verlichting veel beter is voor het milieu, dat u er in uw zaak sfeer mee kunt scheppen, en dat de lampen zeer lang zullen meegaan. Er is dus geen enkele reden om nog te twijfelen om te kiezen voor led verlichting. Heeft u toch nog vragen? Wilt u wat meer informatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien geniet u op onze led lampen van extra garantie, waarmee wij graag aantonen dat wij geloven in de kwaliteit van onze producten. Bovendien ontvangt u een kortingcode van 10% op uw bestelling.

Laag energieverbruik

Duurzaam

Milieu vriendelijk

Geen warmteontwikkeling

Geen opwarmtijd

Schok - trilbestendig

Led-calculator

Aan bovenstaande berekening kunnen geen rechten worden ontleend.

Hoe lang gaat LED-verlichting mee?

Branduren

Dagen

Jaren

Gloeilamp

1.000

42

0.12

Halogeen

2.000

83

0.23

TL

10.000

208

0.57

Spaarlamp

12.000

500

1.37

LED

50.000

2083

5.71

Buiten beschouwing gelaten:

 

  • Verbruik voorschakelapparaat (VSA)* bij conventionele TL/PL verlichting
  • Verbruik starter* bij conventionele TL verlichting
  • Terugkomende installatiekosten bij vervanging
  • Ter indicatie de gemiddelde levensduur (bij gebruik van 24 uur/non-stop) van de verschillende lampen:

EcoNeutraal® en Meipos® LED-verlichting hebben al geruime tijd een optimale samenwerkingsverband. Meipos® LED-verlichting heeft voor bijna elke type lamp een 1-op-1 vervanger! LED Spots (GU10, GU53), LED Gloeilamp-vervangers (E27 en E14), LED Filament lampen (E27 en E14), LED G4, LED Inbouwspots, LED Strips, LED Lichtslangen en LED Onderbouw verlichting. Ook voor uw boot, camper of caravan! Door rechtstreeks contact met de fabrikanten kan Meipos® de nieuwste generatie LED lampen tegen de scherpste prijs aanbieden. Deze nieuwe generatie LED’s zijn een volwaardige vervanging van bijna alle huidige verlichting. Gebruik onderstaande kortingscode in de webshop voor 10% korting op uw aankoop.

Gebruik code voor 10% korting:

e-neutraal