OVER ONS

Over onsAls bedrijf hebben wij ons toegelegd op het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige duurzame producten zoals; zonnepanelen, zonneboiler en hybride cv systemen.


Wij distribueren onze producten via onze adviseurs en laten de uitvoering doen door onze erkende installateurs netwerk.


Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam en van daaruit worden alle installaties in heel Nederland gecoördineerd en worden onze adviseurs en onze erkende installateurs netwerk aangestuurd. Onze adviseurs en aangesloten installateurs zijn werkzaam in alle regio's in Nederland.


Als EcoNeutraal zijn wij hierdoor goed in staat om regionaal te weten wat er speelt. Hierdoor heeft u als klant het voordeel dat wij een sterke inkoopkracht combineren aan de kennis en ervaring van de adviseurs en installateurs.


Wij doen geen concessies aan kwaliteit. Dit zult u merken in het gehele proces van berekenen van het rendement tot het laten installeren van zonnepanelen. Voor elke stap op weg naar de installatie van zonnepanelen worden de beste materialen gekozen.


Een opbrengstgarantie van 25 jaar is bij ons dan ook standaard.

Natuurlijk houden wij rekening met de prijs van zonnepanelen. Dit blijkt uit onze concurrerende prijzen. Wij werken met een team van adviseurs en installateurs, vakmensen met véél ervaring.


De systemen werken zodra de installateurs uw adres verlaten. U heeft er dan geen omkijken meer naar.

alfen_logo
SUNRISE LOGO 1
Enphase_Logo_Standard_orange_gray_RGB
RCT LOGO
Remeha
Swiss Logo
lgsolar_logo
Q cells

Offerte aanvragen

 
 
 
 
 
 
Zonnepanelen
Laadpaal
Isolatie
LED - verlichting
Hybride warmtepomp
 
Particulier
Zakelijk