PRODUCTEN & DIENSTEN

die helpen met de overstap naar duurzaamheid

Zonnepanelen en omvormers
Een investering in zonnepanelen is tegenwoordig ook zonder enige vorm van subsidie zeer rendabel.


Zonnepanelen zijn populair! Er is steeds meer belangstelling voor zonne-energie systemen waar voldoende elektriciteit mee opgewekt kan worden om het jaarlijks energieverbruik mee te voorzien. Zonne-energie dat opgevangen wordt zal duurzaam omgezet worden in bruikbaar stroom en draagt u op deze manier bij aan een betere en schonere leefomgeving. Tevens kunt hierdoor uw energierekening aanzienlijk verlagen.

Isolatie
Lagere energiekosten, comfortabeler wonen, hogere woningwaarde
en nog eens milieu besparend.


De overheid richt zich op risico’s die ontstaan door klimaatverandering. Voor de komende jaren heeft de Nederlandse regering nieuwe ambitieuze plannen om energiebesparende maatregelen als spouw-muurisolatie en vloerisolatie te stimuleren door subsidies. Een groot gedeelte van het beschikbare budget wordt beschikbaar gesteld voor woningisolatie. Uiteraard zijn er naast de eventuele subsidies nog veel meer voordelen.

Hybride CV
ketels

Warmtepomp


Een warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht. Lucht boven het vriespunt bevat energie, een warmtepomp gebruikt elektriciteit in combinatie met deze energie om het water van de radiatoren te verwarmen. Zodra het buiten warmer is dan 4 graden verwarmt de pomp uw woning, Op deze manier wordt de ketel minder belast. Met deze warmtepompen kunt u fors op energiekosten besparen.

Energie maatschapijen
Vergelijken en overstappen, Geld besparen door over te stappen.


Uit onderzoek van het ACM (Autoriteit Consument & Markt) bleek dat mensen die overstappen veel geld kunnen besparen. Dat heeft te maken met de welkomstpremies en kortingen waar je van profiteert als je klant wordt bij een nieuwe energie-leverancier. Het is makkelijk en overstappen is zo gebeurd, vooral als je een recente factuur bij de hand hebt. Duizenden consumenten en bedrijven maken al gebruik van de overstapservice.

Zonneboilers - Heatpipes

Maak van de zon uw
verwarming.


Zonnepanelen wekken stroom op, Zonneboilers (heatpipes) zorgen voor warm water voor uw CV installatie of douche. Een Zonneboiler (heatpipe) van EcoNeutraal is uitgevoerd met nano gecoate buis waarbij het gehele jaar door dekkend warm water geleverd kan worden. Het systeem is niet afhankelijk van zonlicht maar werkt ook met diffuus licht, dus op mindere dagen geeft dit systeem ook warm water.

LED- verlichting
Een lagere energieverbruik, langere levensduur en

voordeel voor het milieu.


Omdat LED-verlichting vele voordelen biedt voor zowel particulieren als bedrijven stapt heel Nederland de komende jaren massaal over op led verlichting. Het lage stroomverbruik is natuurlijk één van de grootste voordelen. Naast het lagere energieverbruik van led- verlichting is de ledlamp ook beter recyclebaar dan traditionele lampen en gaat 30-50 keer langer mee. Led verlichting valt onder duurzame bedrijfsmiddelen.

 Infra rood panelen
Infraroodpanelen voor verwarming.


Infrarood panelen werken anders dan ‘gewone’ verwarming, die de lucht in de hele ruimte verwarmt. IR-panelen geven stralingswarmte af naar een bepaalde plek in de kamer (bijvoorbeeld je werktafel of de zithoek). Zit je in de stralingswarmte, dan voelt dat comfortabel, ook al is de luchttemperatuur om je heen lager. Infrarood panelen kunnen een energiezuinige keuze zijn als bijverwarming op een bepaalde plek.

SDE+ project advisering
aanvraag en begeleiding
Verlaag uw operationele energiekostenig.


De Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+) is een subsidieregeling voor bedrijven en instellingen die duurzame energie willen produceren. Deze wordt jaarlijkse opengesteld. Ieder jaar kent zijn eigen regeling subsidiebedragen en budget. De SDE+ subsidie stimuleert de productie van elektriciteit, warmte en groen (bio)gas. Dit gebeurt middels een exploitatiesubsidie. Wij hebben ruime ervaring van productie - installaties.